måndag 31 januari 2011

Special price for you

Heippati hei !


Taalla kaikki ok, tanaan mulla on ollut aamuvuoro klo 8-17 ja nyt ootan et johanna paasee iltavuorosta.. Toiden jalkeen lahin vahan thainyrkkeileen ja siita sit syomaan niitten treenaajien kanssa. Kukaan ei puhu englantia, eli keskustelu kaytiin melkeen kokonaan thai-kielella.. noh, onneks jo jonku verran thai-kielta on hallussa, etta voi edes jotenki osallistua keskusteluun, eika istua ja nayttaa kysymysmerkilta ( milta suurimmaks osaks taalla naytan), haha..

Huomena olis taas aamuvuoro, kerranki myos johannalla kans, niin voi sit illasta keksia jotain tekemista.. Nyt oon tassa ajankuluks kavelly puoli patongia lapi, ja mukaan on tarttunu 2 toppia, ensimmaiset shoppailut taalla ! (ellei tyovaatteita sun muuta lasketa.. ) Mutta on jotenki janna, etten millaan loyda taalta semmosta laukkua jonka haluaisin, koska kaikkeen pitaa tunkea isolla CHANEL, PRADA, VERSACE tjsp, etta varmasti loistaa kilometrien paahan... Ja sit ne pyytaa siita ekaks aivan hulluna rahaa, ja sit ku sanoo oman hinnan niin voi olla et ne suuttuu ja lyo laskimen poytaan. . Nooh, ehka huomena ku johanna on mukana niin sais sopu-hintasen laukun ostettua (johannalla kun on tinkimisen jalo taito ). :)

Mitas viela.. Lauantaina oltiin rannalla viettamassa vapaapaivaa, ja jopa minaki oon saanu vahan varia ! melkeen kolme viikkoahan siihen meni.. Johanna nyt on punanen ku pieni krapu, mutta eikohan se siita kunnon rusketukseks muutu.

Eilen ku lahin toista, joskus 23 jalkeen, sain ihanalta suomalaiselta hotellivieras - pariskunnalta ruusukimpun, koska ollaan kuulemma johannan kans heille oltu niin mukavia ja auttavaisia.. :) Nyt ruusut koristaa meidan majatalon huonetta ja saipahan sekin huone vahan edes loistoa ymparilleen :)

Harmittaa ku nyt ei tullu kameraa mukaan, niin ei voi sit lisailla kuvia . . Mutta voitte varmasti paassa kuvitella kuinkas ihanaa ja lamminta taalla on ! Suomessa on kuulemma kylma . . ?


No niin, nyt lahen johannaa moikkaan hotellille, niin saadaan puolen yon jalkeen kyyti sielta kotiin pikku Shuttle-bussilla..

pusi pusi hali hali

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar