torsdag 20 januari 2011

väsyttää . . .

Heipä hei !

Tämä päivä meni tosi väsyneissä merkeissä. Viime yön unisaldo on jotain vajaa 4 tuntia, ja tää työnteko alkaa jo pikkuhiljaa mennä jäseniin.. Nooh, vielä 2 päivää, ja sit koittaa 1 päivän vapaa ! Mun synttäreitä lähetään juhlimaan lauantaina, ja sunnuntai on pyhitetty rannalla ololle. Niin joo, maanantai aamupäivä kans ! Saatiin sumplittua ittellemme iltavuoro, eli klo 15-00, jee ! iltavuorossa on kyllä kivempaa, mutta sit se on se ettei illalla aina jaksa tehä kaikkea..

Eilen oltiin tosiaan kokeilemassa thainyrkkeilyä paikallisella salilla. Oltiin Johannan kans kahdestaan ja saatiin kummatki omat ohjaajat. Se mun ohjaaja (49v) oli kyl elämänsä kunnossa, ja on kuulemma Thailand's number 1 kicker, ainaki omien sanojensa mukaan.. mut siinä ku se potkas säkkiä, niin en välttämättä ite olis halunnu olla se säkki, musta löytyis palasia siinä tapauksessa varmaan jostain Burman rajalta :D Siitä sit meidän vakiopaikkaan syömään ja seuraa saatiin yhdeltä kanadalaiselta johon tutustuttiin siellä salilla.. Sit yhtäkkiä kello oliki jo 1 yöllä, eli piti lähteä äkkiä kip kap nukkuun.. Mutta hyvässä seurassa ei ajantajua huomaa, vai miten se nyt meni..

Tänään töiden jälkeen lähettiin kierteleen vähän kaupunkia, ja tarkotus oli löytää mulle kengät töihin.. Ja taas jälleen kerran ne jäi ostamatta.. Noh, ehkä taas huomena.. Käveltiin vähän aikaa Bangla Roadilla, ja siellä myös syötiin. Nyt me saatiin seuraa Johannan kaverilta jeppiksestä, ja juodaat oluset jonka jälkeen äkkiä nukkumaan ettei tuu silmäpusseja :)

C u when I c u !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar