söndag 16 januari 2011

Sawa dii khaa, khop khun khaa ja kaikkea siltä väliltä :)

Neljäs päivä menossa ja meno täällä on kyllä aikamoista ! Thaienglantia on aikas vaikeeta ymmärtää, mutta onneks on kaks toimivaa kättä ja hyvät improvisaation lahjat :) Eli, ollaan hajoteltu nyt pari päivää sekä Front Desk Officen puolella,että Food& Beverage Departmentin puolella. Ite oon helmikuun 26 pvään asti siinä respassa hommissa ja Johanna toisella osastolla, sitten vaihdetaan osia.
Aika töissä menee aika hitaasti, työtahti kun on täysin erilainen mitä Suomessa. Meillä sopimuksessa lukee että työpäivä kertyy viikossa 6 kappaletta, joista jokainen (huom, minimissään) 9h... ja aamuvuoroja kun tehdään, niin eipä tuota aurinkoa kerkee paljo nähä. Mut sovittiin auringon kans treffit ens sunnuntaille, vietetään Johannan kans sitte mun synttäreitä ja kaikkea kivaa (toivottavasti) on luvassa.. auringonottoa ainakin.

Nyt istutaan meidän kantapaikassa (joo, meille on jo semmonen kerenny muodostua) ja nautitaan jotain ihme drinkkiä, mutta hyvää se ainakin on ! Niin, ja käytiin myös jalkahieronnassa, ihanata ! :) Nyt pitää Johannalle antaa vuoro kirjotella tänne jotakin, mutta palataan astioille ! ja ens kerralla myös kuvia matkan vaiheista tähän päivään asti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar