onsdag 23 februari 2011

ai ai ai, love you !

Thai-kielella yska on Ai, eli en tiia opetetaanko kouluissa taalla semmonen muistisaanto et ku joku sanoo et heilla on yska, niin kaikki sanoo ai ai ai love you. Tuota oon kuullu nyt jo varmaan 6 eri ihmiselta..

Eli flunssanpoikanen iski muhun, ja eilen sain odottaa laakarissa 2 tuntia diagnoosia joka oli sit tavallinen flunssa. Sain 5 eri laaketta ja siihen kylkeen viela antibioottikuurin. Eilen menin paikkareille klo 18 illalla, herasin siihen et Smocken tuli toista klo 23.15. Sitte tilattiin pizza kotiinkuljetuksella ja taas nukkumaan. Smocken nousi aamulla ylos klo 7.15 ja ite olin vahan hereilla kans.. Sitte taas nukkumaan ja herasin klo 12 jalkeen. Siita tulin aamupalalle ja viela istun samassa paikassa.. Nyt en tiia mita sita tekis, ei viitti kauheena rehkia, ku alkaa yskittaa heti jo pelkka ajatus esim. kavelemisesta.. Noh, eikohan tama tasta !

Viikko on menny todella nopeasti ! Viime perjantaina meilla oli vapaapaiva, laitetaan kuvia siita heti ku keretaan ! Ei sita voi sanoilla kuvailla kuinka mahtava paiva oli, pitaa nahda kuvat !

Lauantaina thainyrkkeilytreenejen jalkeen lahin treenajien ja pari ottelijan kans promootio-keikalle jossa mainostettiin maanantain- matsia, se oli hauskaa ! 5 h meni ku piti kiertaa Patong, Karon ja Kata Beach. Palkkioks paasin maanantaina kattomaan ilmaseks otteluita, joissa oli pari taalla tavattua tuttua ottelemassa, Alain Kanadasta ja Pinky Australiasta.. mukavata !


Vitsi ku kamera unohtu majatalolle, niin ei voi laittaa kuvia ollenkaan.. Noh, ens kerralla sitte ! Pakko myontaa et ollaan Smockenin kans oltu aika laiskoja paivittaan tata blogia.. nooh, mutta eipa tuo maailmaa kaada ! :)

Palataan ! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar