lördag 2 april 2011

Dagarna som gar

Efter tva veckor av nastan konstant regn sag vi solen idag igen, det var pa tiden! Vi haller tummarna for att april blir soligt och varmt sa att vi inte behover komma hem bleka som tva lik.

Vi borjar nastan se slutet pa var resa. Nu aterstar endast 8 jobbdagar av var praktik. Den 8:e april aker vi pa visarun till Burma. Eftersom vara visum gar ut 11 april maste vi aka ut ur landet for att fa dem forlangda p.g.a. vara aterstaende tio dagar innan vi lamnar Thailand.

Under vara lediga nio dagar skall vi forst fira Songkran, det Thailanska nyaret, har i Patong
och den 15:e aker vi till Bangkok. Vi stannar i Bangkok fyra natter, sen flyger vi ner till Phuket igen och spenderar vara tva sista dagar har.

Jag har verkligen svart att forestalla mig att vi kommer att landa i Finland om 20 dagar. Trots att var tid har varit alldeles fantastiskt unik och annorlunda och vi har traffat sjukt manga underbara manniskor kommer det att vara heaven att komma hem.

Igarkvall besokte vi Simon Cabaret, what a show! Spana in galleriet har. Det ar verkligen helt sjukt svart att fatta att ALLA som upptrader ar killar fran forsta borjan. Amazing Thailand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar